candy b
tak cukup besar

Tak Cukup Besar?

Anda idamkan senjata yang lebih besar dan lebih padu?
 

tak cukup lama

Tak Tahan Lama?

Tak sampai 15 minit anda dah mengaku kalah?
 


Hot Seller


candy b+ complex
Lebih Padu, Tahan Lama
hydrogel men
Gel Tahan Lama
m-coll kolagen
Wajah Lebih Gebu
phero-x
(Akan Datang)

Berita Baik! Kami kini menyediakan perkhidmatan secara Cash On Delivery (COD) di 155 cawangan GDEX seluruh Malaysia! Lebih Mudah & Lebih Selamat!

AGENT DIPERLUKAN!

Candy B ProShop

Mengapa anda perlu membeli produk dari Candy B ProShop?

100% Trusted Seller

Kami berpengalaman dalam memasarkan pelbagai produk kesihatan yang terbukti berkesan untuk lelaki dan wanita sejak tahun 2014.

Jaminan 100% Produk Original

Kami memberikan jaminan bahawa setiap produk kami adalah 100% original atau wang anda akan dikembalikan sepenuhnya.

Transaksi Selamat

Setiap pembayaran dan pesanan akan direkodkan di laman web kami untuk rujukan setiap pelanggan kami.

Penghantaran Cepat & Percuma

Penghantaran produk adalah mengikut pilihan anda tanpa caj tambahan - sama ada melalui POSLAJU, GDEX atau NinjaVan.

Perkhidmatan COD Disediakan

Anda kini boleh memilih untuk self collect produk anda dan membuat pembayaran di 155 cawangan GDEX seluruh negara.

Khidmat Pelanggan 24 x 7

Untuk meningkatkan mutu perkhidmatan, anda kini boleh menghubungi kami di talian 017-2646663 pada bila-bila masa.

BIL. PELAWAT ONLINE:  


Cut Off Time

POSLAJU 03.00 PM
GDEX 07.00 PM
NINJAVAN 03.00 PM

* Pesanan yang diterima selepas cut off time akan diproses pada hari bekerja berikutnya.

Update Terkini

Berhati - hati dengan produk palsu yang boleh didapati dengan harga murah di pasaran! Produk palsu ini telah disahkan mengandungi tadalafil yang boleh membuatkan anda mati pucuk dalam jangkamasa panjang serta mengakibatkan kesan negatif seperti muntah-muntah.

Hubungi kami untuk maklumat lanjut!

Status Pesanan

MR. LING (2 BOX)MY75006304158
EN. AZRIN (10 BOX) MY75006126946
EN. FAKHRUL (5 BOX) MY75005512134
MR. PUAH (10 BOX) MY75003923715
EN. LATIFF (10 BOX) EN048477179MY

APA KATA MEREKA?

Berikut adalah antara maklumbalas dari pelanggan yang telah mendapatkan produk dari Candy B ProShop!

testimoni
Layari Facebook kami untuk membaca testimoni terbaru dari pelanggan kami.
testimoni
Layari Facebook kami untuk membaca testimoni terbaru dari pelanggan kami.
testimoni
Layari Facebook kami untuk membaca testimoni terbaru dari pelanggan kami.

Diskaun Pembelian

Nikmati penjimatan hebat sehingga melebihi 50%!


Candy B+ Complex

Supplement terbaik untuk lelaki yang menginginkan senjata yang lebih besar dan lebih padu!

Dijamin 100% Original
  • 1 Kotak: Diskaun 25%
  • 2 Kotak: Diskaun 37%
  • * Agent: Diskaun 50% (HOT!)
  • Free Delivery / COD
*minimum pembelian untuk agent adalah 10 kotak

M-COLL Kolagen

Supplement terbaik dari Jepun untuk lelaki / wanita yang mengidamkan wajah gebu dan sempurna!

Dijamin 100% Original
  • 1 Kotak: Diskaun 20%
  • 2 Kotak: Diskaun 32%
  • * Agent: Diskaun 45% (HOT!)
  • Free Delivery / COD
*minimum pembelian untuk agent adalah 10 kotak

Hydrogel Men

Tak perlu makan sebarang supplement. Sapu sahaja... Kesan serta-merta dengan Hydrogel Men!

Dijamin 100% Original
  • 1 Kotak: Diskaun 33%
  • 2 Kotak: Diskaun 40%
  • * Agent: Diskaun 53% (HOT!)
  • Free Delivery / COD
*minimum pembelian untuk agent adalah 10 kotak
maklumbalas
Dulu nak tahan 5 minit pun susah, tapi semalam alhamdulillah hampir 45 minit juga. Isteri saya pun terkejut. Memang puas hati guna Candy B!
TESTIMONI 01
PRODUK: CANDY B
maklumbalas
Tak panas, tak kebas. Padu lain macam. Bau pun wangi. Walaupun guna 2 titik sahaja pun, tapi first time saya dapat mendayung sampai 1 jam. Terbaik!
TESTIMONI 02
PRODUK: HYDROGEL MEN
maklumbalas
First time saya guna produk ni, alhamdulillah memang bagus. Memang tahan lama. Bangun pagi pun fresh. Tak rasa pening macam produk lain.
TESTIMONI 03
PRODUK: CANDY B
Candy B Testimoni 01 HydroGel Men Testimoni 02 Candy B Testimoni 03
penghantaran cepat     trusted seller     jaminan wang dipulangkan